Prinsip ‘True North’ UPM panduan perkukuhkan kecemerlangan universiti - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 2 Mei – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), Dato’ Profesor Ir. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah menegaskan prinsip True North yang diperkenalkan menjadi panduan penting dalam memperkukuhkan kecemerlangan universiti ke arah mencapai aspirasi global.