Tiga pegawai UPM ditauliah pegawai integriti bertauliah - Ab Rahim, Ameesya Aghniya; Amir Ahmad, Nurin Amyra (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
KUALA LUMPUR, 24 April- Tiga pegawai Universiti Putra Malaysia (UPM) ditauliahkan sebagai Pegawai Integriti Bertauliah (CeIO) pada Majlis Konvokesyen Program CeIO ke-11 oleh Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), baru-baru ini.