i-PUTRA agih 1,000 mangkuk taufu fah - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 7 Mac – Pusat Antarabangsa Putra (i-PUTRA), Universiti Putra Malaysia (UPM) memulakan siri pertama pengagihan 1,000 mangkuk taufu fah melibatkan 26 staf secara pandu lalu di hadapan bangunan i-PUTRA UPM mengekalkan tradisi ini bagi tahun kelima.