UPM perkasa pengurusan zakat, wakaf dan endowmen di Retreat KPT - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 17 Feb – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), YBhg. Dato' Prof. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah, telah membentangkan pengurusan zakat, wakaf dan endowmen UPM kepada pengurusan tertinggi Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT), Naib Canselor/Rektor Universiti Awam serta kepimpinan agensi di bawah KPT.