GIS Day beri ruang pelbagai sektor tingkat sistem GIS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG– Program Geographical Information System (GIS) Day 2011 memberi ruang kepada golongan profesional dalam sektor kerajaan, swasta dan akademik untuk berkongsi idea dan tenaga pakar bagi menambah baik sistem GIS.