Pilih industri perikanan untuk tangani masalah kekurangan benih ikan air tawar - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
PUCHONG, 22 Jan- Jatuh cinta dengan ikan air tawar sejak dari kecil menyebabkan seorang pemuda ini nekad berhenti kerja dari industri kewangan dan memilih industri perikanan kerana menyedari benih ikan air tawar di Malaysia kurang.