Empat Ahli Majlis Tertinggi MPP UPM dilantik - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 3 Mac– Empat ahli Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) tahun 2011 dipilih menganggotai empat jawatan utama yang dibentuk semalam.