UPM juara Konvensyen KIK IPTA kategori Pengurusan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 4 Mac- Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul johan pertandingan Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) peringkat Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) kali ketujuh bagi kategori Pengurusan yang diadakan di UPM, baru-baru ini.