UPM diseru tangani isu alam sekitar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 22 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) diseru memainkan peranan menangani isu pencemaran alam sekitar yang menjejaskan biodiversiti hidupan liar.