UPM julung kali menjadi hos liga besbol kebangsaan 2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 9 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) buat julung kalinya menjadi hos Liga Besbol Kebangsaan 2023 anjuran Persekutuan Besbol Malaysia (BMF) dan ia juga merupakan Liga Besbol Kebangsaan pertama sejak penubuhan BMF pada 1998.