Sains biologi tidak lagi bosan menerusi program Let’s Listen To Nature 7.0 2023 - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Subhi, Nasrudin; Alias, Siti Khairunnisa; Ramli, Nur'Ain Sarah; Nor Effendi, Ain Nazira; Saipul Bahri, Azzarizal Al-Azri; Nor Hisham, Rabiatul Adawiyah (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
HULU LANGAT – Seramai 37 orang remaja berusia 13 hingga 19 tahun dari tiga kawasan Perumahan Rakyat (PPR) iaitu PPR Pantai Ria, PPR Kg. Muhibbah dan PPR Seri Pantai telah menyertai program Let’s Listen to Nature 7.0 (LLTN7.0) 2023 anjuran Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), baru-baru ini.