Program Bio-Superhero Outreach 5.0 2023 bantu pelajar B40 cintai dunia biologi - Mohd Nadzir, Mohd Noor Hisham; Subhi, Nasrudin; Mohd Ali, Muhammad Arif Luqman; Wan Ahmad Kamal, Wan Halimah As-Sa’adiah; Nasser, Atiqah; Ahmad Rafidi, Nur Fatehah; Md Fadzil, Muhammad Fathi Fitri; Ridzuan, Ezita Qaisara (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
HULU LANGAT – Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), Jabatan Biologi, Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) bersama Pusat Pemerkasaan Remaja (PERKASA), Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan, Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) telah menganjurkan Program Bio-Superhero Outreach 5.0 2023 bagi membantu pelajar B40 khasnya dalam pendidikan sains biologi.