YOSH UPM anjur Coffee Talk, beri motivasi pelajar menduduki peperiksaan akhir - Haris, Mohd Iqmal; Mohd Affandi, Nurul Athira (Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 19 Jun - Dalam usaha memperkasakan pelajar menjelang peperiksaan akhir semester, Chapter Alumni YOSH Universiti Putra Malaysia (UPM) mengambil langkah proaktif mengadakan slot bual bicara santai “Chapter YOSH Coffee Talk: Success Code” bersama Timbalan Naib Canselor (Akademik & Antarabangsa) UPM, Prof. Dr. Ismi Arif Ismail.