KC juara keseluruhan SUKOL 2023 - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 21 Jun - Kolej Canselor (KC) Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara keseluruhan Kejohanan Sukan Kolej (SUKOL) 2022/2023 malah turut merangkul johan keseluruhan SUKOL bagi kategori lelaki.