Irama muzik tambah minat pelajar dalam dunia puisi - Mohd Azhari, Nurul Ezzaty (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 6 Jun - Muzik ialah salah satu bahan pendekatan pembelajaran yang sangat penting sejak dahulu lagi kerana ia mempunyai elemen tarikan yang tersendiri dalam memberi fokus dan tarikan minat pelajar untuk belajar.