354 kumpulan pelajar UA dan Matrikulasi sertai Pertandingan Inovasi Inter-Asasi Matrikulasi 2023 - Universiti Putra Malaysia, Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
SERDANG, 18 Februari - Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa), Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Ismi Arif Ismail telah merasmikan Pertandingan Inovasi Inter-Asasi Matrikulasi (PIITRAM) 2023 yang melibatkan 354 (200 kumpulan fizikal dan 154 kumpulan atas talian) kumpulan dari universiti awam dan matrikulasi di seluruh Malaysia.