Chapter Alumni YOSH UPM santuni anak-anak yatim dalam YOSH Putra Recharge YOSH Raya - Mohd Affandi, Nurul Athira; Mohd Nasir, Fauzan Adzima (Pusat Strategi dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2023)
KLANG, 26 Mei – Chapter Alumni YOSH Universiti Putra Malaysia (UPM) menyantuni 51 orang anak-anak yatim daripada Pusat Kebajikan Mahabbah dan anak-anak yatim qariah Masjid Bandar Bukit Raja (MBBR) Klang dalam program YOSH Putra® Recharge: YOSH Raya baru-baru ini.