UPM menang 4 emas dan Best Award MTE (Turut menang 20 Perak, 12 Gangsa dan The Most Informative Booth) - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)

(untitled)
KUALA LUMPUR, 25 Feb. - Universiti Putra Malaysia (UPM) memenangi empat pingat emas, dua puluh perak dan dua belas gangsa pada Malaysia Technology Expo (MTE 2011) di Pusat Konvensyen Kuala Lumpur pada 17 hingga 19 Februari lalu.