Reuse process of pineapple waste from pineapple; [Proses Guna Semula Sisa Buangan Nanas Dari Ladang Dan Kilang Pemprosesan Nanas] - Najeeb M.I.; Sultan M.T.H.; Azni M.E.; Shah A.U.M.; Phang L.-Y.; Khalid N.H.N. (Universiti Putra Malaysia Press, 2025)
[No abstract available]