Sistem pengajian C++ "sispengC++" - Naganathan A/L Muthu (2023)
Sistem pengajian C++ adalah sebuah sistem yang memberi satu pengajian C++ yang lengkap dengan penjelasan-penjelasan, contoh-contoh dan latihan-latihan untuk mempertingkatkan kefahaman seseorang pelajar.Ianya dihasilkan memandangkan pelajar-pelajar menghadapi masalah dalam bahasa C++.