How Labour Market Works in Damai Central: Peak and Off-Peak - Hafizam Kassim, Shahrizam; Eden, Dzulzalani (Faculty of Social Sciences, 2015)
Program Lawatan Sambil Belajar ke Damai Central dan sekitarnya adalah program yang diadakan oleh Jawatankuasa Perwakilan Kajian Hubungan Industri dan Perburuhan Sesi 2015/2016 sebagai salah satu aktiviti pembelajaran di bawah kursus SSB2013 Ekonomi Perburuhan. Salah satu tujuan utama program ini adalah untuk mencari dan mendapatkan maklumat berkaitan dengan sektor pekerjaan yang terdapat di sekitar Damai Central disamping mengetahui kebolehpasaran sesuatu pekerjaan di kawasan tersebut