Seminar Managing Workplace Conflict: Alternative Dispute Resolution Lesson Learned From Australia - Eden, Dzulzalani; Kuan, Ong Lian (Faculty of Social Sciences, 2015)
Satu seminar yang bertajuk “Alternative Dispute Resolution: Lesson Learned From Australia” telah diadakan di Bilik Multimedia 1 Fakulti Sains Sosial pada 28 Oktober 2015. Seminar ini telah dianjurkan oleh Program Kajian Hubungan Industri dan Perburuhan, Fakulti Sains Sosial UNIMAS. Kali ini, pihak UNIMAS dengan bangganya menjemput pensyarah jemputan dari Swinburne University of Technology Australia iaitu Profesor Bernadine Van Gramberg selaku Pro-Vice Chancellor, Graduate Research and Research Training di Swinburne University of Technology, Melbourne Australia.