Aktiviti Fakulti Kejuruteraan. - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Engineering (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 1996)
Gambar-gambar memaparkan aktiviti-aktiviti yang dilakukan bersama oleh Staf dan pelajar-pelajar Fakulti Kejuruteraan sepanjang tahun 1996.