Pekeliling Pentadbiran Bialngan 6 Tahun 2015: Pemakainan gelaran jawatan bagi pegawai kumpulan Pengurusan dan Profesional (P&P) bagi Skim N,W,S,J,F dan L - Universiti Malaysia Sarawak, Pejabat Pendaftar (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2015)
Pekeliling ini adalah bertujuan untuk memberi makluman kepada staf Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS) mengenai pemakaian gelaran jawatan bagi Pegawai Kumpulan Pengurusan dan Profesional (P&P) di UNIMAS