Program Sehari Bersama Sarawak Bank Employees Union (Sbeu) Di Union Yes Retreat & Training Centre, Lundu - Paneerselvan, Rohini; Eden, Dzulzalani (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2015)
Perwakilan Jawatankuasa Kajian Hubungan Industri dan Perburuhan dengan kerjasama Penyelaras Program, Dr Dzulzalani bin Eden telah menganjurkan sebuah program sehari bersama Sarawak Bank Employees Union (SBEU) pada 23 Mei 2015 bertempat di Union Yes Retreat & Training Centre, Lundu. Program ini telah dihadiri oleh seramai 63 orang pelajar Tahun 2 Kajian Hubungan Industri dan Perburuhan, Fakulti Sains Sosial, UNIMAS dan tiga orang pensyarah iaitu Dr Dzulzalani Bin Eden, Pn Dayang Asmah bt. Awang Hamdan dan Encik Mohd. Azizul Hariz Jamain. Program ini bermula dari pukul 7.00 pagi hingga 5:00 petang.