Lawatan Ke UITM (5S) 20 Mei 2010. - Universiti Malaysia Sarawak, Centre for Academic Information Services (Centre for Academic Information Services, 2010)
Lawatan ke UiTM Kota Samarahan bagi melihat dengan lebih dekat perlaksanaan 5S. Disertai oleh Pn Margaret Simeng, pustakwan dan staf sokongan.