Komposisi Jingles: My Sweet Love Memory Dan Skuter Suzuki V100 - Gan, TIng Ting (Universiti Malaysia Sarawak, UNIMAS, 2007)
Pengkarya telah menghasilkan dua buah komposisi jingles bersama dengan visual yang mengambil masa sekurang-kurangnya satu hingga tiga minit. Komposisi jingles pertama adalah sebuah klip video yang bertajuk “My Sweet Love Memory”. Tujuan pengkarya adalah untuk menyimpan kenangan saat-saat manis dalam album yang berbentuk foto elektronik. Komposisi jingles kedua adalah bertajuk “Skuter Suzuki V100”. Ia merupakan sebuah iklan yang memperkenalkan skuter Suzuki V100.