Repositori Institusi - Meor Osman, W. S.; Ibrahim, Nor Hasniah; Zahit, Ross Azura (2015)
Taklimat ringkas repositori institusi sebanyak tiga sesi telahpun diadakan pada bulan April dan Mei 2015 dengan kerjasama pihak Pusat Khidmat Maklumat Akademik (PKMA) dan Pusat Khidmat Teknologi Maklumat dan Komunikasi (PKTMK). Kumpulan sasaran taklimat ini ialah staf akademik Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia (FSKPM).