Sesi Perkongsian Penulisan Dokumen MQA 02, 2 Februari 2015 - Nor Hasniah, Ibrahim (Faculty of Cognitive Science and Human Development, 2015)
Satu sesi Perkongsian Penulisan Dokumen MQA 02 daripada Dr Nur Afifah Vanitha Abdullah dan Puan Syarafina Abdullah kepada warga Jabatan Kaunseling bagi proses akreditasi Program Ijazah Sarjana Muda Kaunseling telah diadakan di Bilik Mesyuarat Utama ,FSKPM pada 2 Februari 2015 bermula dari pukul 9.00 pagi sehingga pukul 11.00 pagi. Sesi perkongsian ini telah dihadiri oleh warga Jabatan Kaunseling serta turut disertai Timbalan Dekan Prasiswazah dan Pemajuan Pelajar dan sangat bermanfaat kepada seluruh ahli Jabatan Kaunseling dalam rangka menyiapkan proses akreditasi Program Ijazah Sarjana Muda Kaunseling.