Promosi produk makanan dan minuman kesihatan Zhulian iaitu B'young - Nor Hartini, Bt Hamid (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2007)
Kajian ini akan menerangkan mengenai promosi produk makanan dan minuman kesihatan Zhulian. Ia bertujuan untuk mengetahui persepsi pengguna terhadap konsep jualan langsung ini. Selain itu, ia mengkaji media dan strategi pengiklanan yang sesuai sebagai daya tarikan terhadap produk.