Penganugerahan Ijazah Kehormat Universiti Malaysia Sarawak, Majlis Konvokesyen ke-18, 1-3 November 2014 - Universiti Malaysia Sarawak, UNIMAS GLOBAL (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2014)
Penganugerahan Ijazah Kehormat Universiti Malaysia Sarawak Doktor Pembangunan Sumber Manusia kepada Tun Datuk Patinggi Abang Haji Muhammad Salahuddin dan Doktor Seni Gunaan Dan Kreatif kepada Hijjas Kasturi