Kesatuan Sekerja, Kepimpinan dan Perancangan Penggantian - Nurul Huda, Marwan (Kesatuan Pekerja-pekerja Syarikat SESCO Berhad Sarawak, 2024)
Bab ini menyediakan penerokaan yang mendalam mengenai kesatuan sekerja, kepimpinan dan perancangan penggantan, dengan tumpuan khusus pada Sarawak, Malaysia.