Tip Keluarga Bahagia Dalam Islam - Aiman Razan, Al'Hadi (AIVI Publishing, 2025)
Buku ini membincangkan kepentingan komunikasi berkesan, peranan suami isteri serta penghayatan agama dalam membentuk keluarga harmoni. Ia turut mengupas kesetiaan dalam hubungan, pengurusan konflik, kesejahteraan mental dan fizikal serta perancangan kewangan keluarga. Dilengkapi panduan praktikal, buku ini menjadi rujukan berguna bagi membina keluarga yang sejahtera...