Marah Tanpa Hikmah : Panah Yang Melukai Jiwa - Izzati, Shamsu (AIVI Publishing, 2025)
Buku ini membahas sifat marah dari perspektif Islam, merangkumi definisi, larangan serta keadaan yang dibenarkan oleh syarak. Ia turut mengupas faktor yang mencetuskan marah, kesannya dan kepentingan mengawalnya. Pendekatan terapi menurut al-Ghazali serta doa khusus turut disertakan sebagai panduan untuk mengurus emosi dengan bijak dan mencapai ketenangan...