Laporan Pemerkasaan Kertas Kerja : Prasarana, Perkhidmatan dan Kelestarian Kewangan - Mazdan, Ali Amaran; Al-Khalid, Hj Othman; Mohd Amin, Mohd Ismail; Abang Izhar, Abang Ahmad; Inson, Din (UNIMAS Publisher, 2024)
Seminar Pengurusan Asrama Peringkat Kebangsaan (SPARK) 2024 merupakan seminar yang dianjurkan secara dwi tahunan di bawah Majlis Perumahan Universiti-Universiti Malaysia (MAPUM) dan tuan rumah penganjuran seminar ini akan ditentukan secara bergilir-gilir oleh majlis tersebut.