Pameran Perspe : Kolaborasi Kuratorial Melalui Interpretasi Koleksi - Mohamad Faizuan, Mat (2024)
Pameran Perspe telah dijalankan pada 18 Mac 2024 - 25 Mei 2024 di Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah, USM Penang. Pameran ini adalah interpretasi terhadap koleksi seni yang ada pada Muzium dan Galeri Tuanku Fauziah, USM Penang. Pameran ini adalah untuk mengetengahkan peranan kurator dalam memberi interpretasi terhadap objek seni.