Kasih Sayang Nenek - Kuan, Wee Ling; Loh, Sze Khin (Illustrato Studio PLT, 2024)
Selain daripada kasih sayang nenek dan budaya masyarakat Hakka, penulis juga berharap pembaca boleh imbas kembali kenangan manis dalam kehidupan masing-masing melalui cerita "Kasih sayang nenek". Penulis percaya bahawa setiap orang mempunyai kenangan manis masing-masing. Kenangan inilah yang merupakan pengalaman kita dalam kehidupan. Kita harus selalu mengamalkan sikap menghargai dan berterima kasih dalam kehidupan. Dengan ini, kehidupan kita akan menjadi semakin baik dan mudah.