Emosi, Bahasa Figuratif dan Teori Relevans - Mary Fatimah, Subet; Nor Hashimah, Jalaluddin (Dewan Bahasa dan Pustaka, 2024)
Buku ini ialah dapatan kajian ilmiah tentang kewujudan emosi melalui penggunaan bahasa figuratif (BF).