No. Kontrak : UNIMAS/05IPKB/2014 (2), Perkara : UNIMAS/T(8)12013(5) Membekal,Menghantar, Memasang, Menguji dan Menugasmula 2-k W Electromechanical Training System, Vector-Control Drive Converter, O.2-kW Power Electronics Training System, 2-kW Electric Power Transmission Training System dan Fuels Cells Training System Ke Makmal Jabatan Kejuruteraan Elektronik, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Malaysia Sarawak, Kota Samarahan. - Universiti Malaysia Sarawak (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2014)
Perkara : UNIMAS/T(8)12013(5) Membekal,Menghantar, Memasang, Menguji dan Menugasmula 2-k W Electromechanical Training System, Vector-Control Drive Converter, O.2-kW Power Electronics Training System, 2-kW Electric Power Transmission Training System dan Fuels Cells Training System Ke Makmal Jabatan Kejuruteraan Elektronik, Fakulti Kejuruteraan, Universiti Malaysia Sarawak, Kota Samarahan.