Bachelor of Social Sciences with Honours (Social Work Studies) - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Social Sciences (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2022)
Sijil Ijazah Sarjana Muda (Kajian Khidmat Sosial) Fakulti Sains Sosial dan Kemanusiaan tahun 2022 bagi 77 orang pelajar.