Bachelor of Computer Science with Honours (Computational Science) - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Computer Science and Information Technology (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2022)
Sijil Ijazah Sarjana Muda (Sains Komputan) Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat tahun 2022 bagi 30 orang pelajar.