Bachelor of Computer Science with Honours (Multimedia Computing) - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Computer Science and Information Technology (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2022)
Sijil Ijazah Sarjana Muda (Pengkomputeran Multimedia) Fakulti Sains Sains Komputer dan Teknologi Maklumat tahun 2022 bagi 47 orang pelajar.