Bachelor of Science with Honours (Human Resource Development) - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Cognitive Sciences & Human Development (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2022)
Sijil Ijazah Sarjana Muda (Pembangunan Sumber Manusia) Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia tahun 2022 bagi 204 orang pelajar.