Bachelor of Science with Honours (Cognitive Science) - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Cognitive Sciences & Human Development (Universiti Malaysia Sarawak, (UNIMAS), 2022)
Sijil Ijazah Sarjana Muda (Sains Kognitif) Fakulti Sains Kognitif dan Pembangunan Manusia tahun 2022 bagi 147 orang pelajar.