Bachelor of Applied Arts with Honours (Design Technology) - Universiti Malaysia Sarawak, Faculty of Applied and Creative Arts (Universiti Malaysia Sarawak (UNIMAS), 2022)
Sijil Ijazah Sarjana Muda (Teknologi Seni Reka) Fakulti Seni Gunaan dan Kreatif tahun 2022 bagi 53 orang pelajar.