MANUAL PENGGUNA MESIN SESAR UNJUR MENGGUNAKAN SISTEM SOLAR PV - Kasumawati, Lias; Hazrul, Mohamad Basri; Annisa, Jamali; Abang Mohammad Nizam, Abang Kamaruddin; Siti Kudnie, Sahari (UNIMAS Publisher, 2023)
Manual ini adalah untuk memberi panduan kepada pengguna mesin salai sesar unjur yang dikuasakan oleh sistem tenaga solar PV. Dalam manual ini, terdapatnya informasi mengenai sistem solar PV dan mesin salai sesar unjur. Dengan adanya manual ini, langkah-langkah keselamatan, dan prosedur untuk maintenance & troubleshooting boleh dirujuk oleh pengguna. Ini bagi memastikan cara kerja penggunaan mesin salai sesar unjur dan sistem solar PV dilaksanakan dengan cara yang teratur dan betul.