Manfaat Pendekatan Pembelajaran Teradun dalam Pendidikan Matematik - Nazri, Sedi; Mohammad Nur Azhar, Mazlan (UPSI Press, 2022)
Pengintegrasian teknologi dalam bidang pendidikan merentasi semua cabang ilmu telah terbukti menjadi suatu keperluan dalam proses pengajaran dan pembelajaran. Kertas konsep ini akan membincangkan tentang definisi dan konsep Pembelajaran Teradun dalam matematik, pemilihan Google Classroom sebagai pelantar Pembelajaran Teradun matematik dan manfaat penggunaan Google Classroom dalam Pembelajaran Teradun matematik terhadap guru dan murid. Hasil penulisan ini diharap dapat memberi gambaran lengkap tentang pemilihan dan penggunaan Google Classroom dalam Pembelajaran Teradun matematik, manfaat penggunaannya ke atas guru dan murid dan menjadi panduan kepada pemegang taruh dan pelaksana polisi bagi tindakan susulan bagi menjayakan inisiatif penggunaan Google Classroom dalam bidang pendidikan matematik di Malaysia.