MY MALAYSIA DAY ART AND SCULPTURE EXHIBITION-OUR NARRATIVE-PUSTAKA NEGERI SARAWAK, SIBU-SEPTEMBER 2022 - RAHAH, HASAN (AWANI SARAWAK, 2022)
Pameran ini merupakan program bersempena Hari Malaysia yang disambut pada setiap bulan September, yang menandakan sejarah di mana Malaysia tertubuh pada 16 September 1963.