Garis Panduan Pembangunan Program Akademik Pembelajaran Terubka dan Jarak Jauh (Open and Distance Learning - ODL) UNIMAS - Kartini, Abd Ghani; Terry, Lucas; Nor Mazlina, Ghazali; Hafizah, Abdul Halim Yun; Dayang Azra, Awang Mat; Sharifah Norizan, Wan Zain (Centre for Applied Learning and Multimedia (CALM), UNIMAS, 2022)
Garis panduan pembangunan program akademik pembelajaran terbuka dan jarak jauh (Open and Distance Learning - ODL) UNIMAS boleh digunapakai bagi semua peringkat pengajian program akademik.