Bakat Muda Sezaman 21, Young Contemporaries - Hishamuddin, Siri; Hakimi, Halim; Mohd Zamhari, Abol Hassan; Amir Hassan, Bin Mohd Shah (Balai Seni Negara, 2022)
Anugerah Bakat Muda Sezaman(BMS) / Young Contemporaries diilhamkan dari program NewContemporaries di London. Pertandingan BMS21 kali ini merupakan edisi ke-26 yang telah dianjurkan sejak tahun 1974 dan a telah diadakan setiap dwitahunan di Balai Seni Negara. Bag merealisasikan kelancaran pertandingan BMS pada tahun ini, Balai Seni Negara menilai dari setiap sudut kepentingan pelukis, masyarakat dan peminat seni tentang pendekatan seni sezaman kini di Malaysia. Penganjurannya amat dinantikan oleh anak muda seni visual kerana ianya merupakan platform bagi melonjakkan nama sebagai pelukis kontemporari dalam Sejarah Seni Malaysia.